.
Konfirmand

Konfirmand

KONFIRMANDLÄGER

DET HÄNDER NÅGOT NÄR MAN BOR TILLSAMMANS MED ANDRA MÄNNISKOR.


De stora och små samtalen som uppstår när man borstar tänderna bredvid någon för några dagar sedan var en främling. Och fotbollen som passas till den nya kompisen som kommer från andra sidan landet. Och psalmerna som gemensamt sjungs i det stearinljusupplysta kapellet med anor från 1700-talet.  För att inte tala om kanotutflykten där åran bryter den spegelblanka vattenytan i solnedgången.


Gransnäs ungdomsgård är den perfekta platsen för nästa konfirmandäventyr!

Musik vid lägerelden på Gransnäs sommarläger.

FÖLJ MED PÅ 

GRANSNÄS SOMMARLÄGER

Sommartid anordnar Gransnäs två konfirmationsläger med ungdomar från stora delar av vårt land. Varje läger omfattar tre sommarveckor och två helger

(fredag-söndag) under våren innan. Dagarna fylls av allt från konfirmationsundervisning till bad, lägerbål och sport.

Musik vid lägerelden på Gransnäs sommarläger.

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig sjäv? Vad ska jag bli i framtiden? Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmand på Gransnäs sommarläger.

SE HIT FÖRSAMLINGAR OCH PASTORAT!

BOKA NÄSTA LÄGER PÅ GRANSNÄS

På Gransnäs ungdomsgård finns allt som behövs.
Samlingslokaler, övernattning för upp till 180 personer, bad, kanoter, bollplaner, kapell, skog, bastu, grillplatser - ibland även snö och is!


Pris: från 660:-/person och dygn med helpension

Musik vid lägerelden på Gransnäs sommarläger.

Är planeringen av nästa konfirmandläger igång? Eller undrar du hur många som egentligen kan sova samtidigt på Gransnäs? Du hittar allt om Gransnäs logi här!

VAD ÄR GRANSNÄS FÖR DIG?